follow Catalog firme » Ambalare printare » Serigrafie » Judetul DOLJ
  home     Serigrafie   Judetul DOLJ

Serigrafie Dolj

Obtineti cel mai bun pret pentru serigrafie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
servicii serigrafie, serigrafie dolj, serigrafie craiova (Craiova, DOLJ)
Societate pe actiuni infiintata in 1996, executa orice fel de tiparituri pe suport de hartie sau carton, cu un portofoliu de clienti in continua crestere. In anul 2011 actionariatul s-a modificat, interesul fiind de a accelera dezvoltarea firmei. Pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0744 *** ***Click aici!
servicii serigrafie (Craiova, DOLJ)
Tendinta generala pe plan mondial, in toate aplicatiile de semnalistica, atat din punct de vedere al designului cat si din perspectiva sanatatii si sigurantei la locul de munca este de a integra produse mai subtiri si mai putin intruzive in spatiu. Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays au numai 8 mm grosime, ceea ce înseamna mult mai putin în greutate si in spatiul ocupat..
0731 *** ***Click aici!
servicii serigrafie dolj (Craiova, DOLJ)
Inscriptionari policromice profesionale pentru articole promotionale si nu numai. inscriptionarea se poate face pe orice tip de material si prezinta avantajul posibilitatii personalizarii in policromie. pentru orice intrebari sau detalii legate de desfasurarea activitatii noastre nu ezitati sa ne contactati si noi vom avea grija ca toate materialele realizate in colaborare cu noi sa conduca la o prima impresie excelenta...
0721 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie